Senologie - kankerpathologie

Gynaecologie Van Bulck is uw expert op het vlak van senologie in Borgerhout. In de ruime regio Antwerpen is dr. Van Bulck uw aanspreekpunt bij uitstek.

Wat is senologie

Senologie is de studie van alle ziekten van de borst en in het bijzonder van de kankerpathologie. Zij bevat het klinisch onderzoek, de mammografie en meestal de echografie, soms de magnetische resonantie. Dit domein strekt zich uit van de systematische opsporing, t.t.z. van de asymptomatische patiënten, tot de meest geraffineerde diagnose procedures.

De senologie is een subdiscipline binnen de algemene heelkunde gespecialiseerd in de pathologie van de borst. Het kan hier gaan om goedaardige en kwaadaardige aandoeningen en dit zowel bij vrouwen als mannen. We zijn er ons van bewust dat het hier, nog meer dan bij andere pathologieën, om een emotioneel beladen problematiek gaat. Opgevolgd worden door een ervaren iemand die uw verhaal en lichaam kent, is dan ook van het grootste belang.

Advies en diagnose in alle vertrouwen

Bij dr. Van Bulck bent u zeker van advies en diagnose in alle vertrouwen. Of het nu gaat om de begeleiding van uw zwangerschap, fertiliteit, menopauze of senologie, bij ons kunt u rekenen op een diagnose en behandeling met kennis van zaken.
Wij werken uitsluitend op afspraak. Contacteer ons via mail of telefoon en leg uw consultatie vast.

Back to Top